DİYARBAKIR / ERGANİ - Makam Dağı Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Meb

Şbt

İlçemizde düzenlenen liseler arası kız voleybol turnuvasında okulumuz şampiyon olmuştur. Kız voleybol takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okul satranç takımımız kızlar ve erkeklerde Ergani ilçe 1.si oldu. Satranç takımımız öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

OKUL FUTSAL TAKIMIMIZ İL GENELİNDE YAPILAN TURNUVAYA KATILIP GALİBİYETLE BAŞLADI.

Ara

Okul Sporlarında İlçe Genelinde Branşlarda Başarı Sağladık. Atletizm Yarışmasında Kız Takımımız İlçe Birincisi, Erkeklerde İse Yusufcan AKGÖK Öğrencimiz İlçe İkincisi Olmuştur.

Ekm

Codeweek haftasında #erganinokullarıkodluyor etkinliği ile okulumuzda kodlama etkinliği yapıyoruz.

Ekm

Ergani Kaymakamlığı ve Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sezai Karakoç Anma programında yer alan şiir yarışmasına hazırlanıyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Uygun saatlerde okul bahçemizde kitap okuma etkinliği yapıyoruz.

Ekm

Okulumuzda hafta sonu destekleme ve yetiştirme kursları açıldı.